Συντελεστές

Η αλήθεια είναι πως όταν ξεκινήσαμε ξέραμε ότι θα είχαμε πολλή δουλειά αλλά η υλοποίηση των σχεδίων μας ξεπέρασε όσα περιμέναμε. Αρωγοί στην προσπάθεια μας ήταν διάφοροι συνεργάτες, φίλοι και μέλη των οικογενειών μας.

Με τη σελίδα μας αυτή θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.


Έφη Γριμάνη
Η Έφη είναι επαγγελματίας φωτογράφος με ειδικότητα στη φωτογραφία δρόμου και πορτρέτων με έδρα την Αθήνα. Απολαύστε εξαιρετικά δείγματα της δουλειά της στο http://efigrimani.tumblr.com/


Ανδρέας Καλαντζής
Φίλος μας και συνοδοιπόρος στο κυνήγι των φωτογραφιών των επιταφίων (και όχι μόνο). Χορηγός όσων σχετικών φωτογραφιών και βίντεο είχε στο αρχείο του.


Πάνος Πανδής
O Πάνος Πανδής είναι απόφοιτος πληροφορικής, ασχολείται ενεργά με την ανάπτυξη πολυμεσικών εφαρμογών και εφαρμογών για φορητές συσκευές. Για το Κερκυραϊκό Πάσχα δούλεψε στην ομάδα ανάπτυξης της εφαρμογής.


Σοφία Κιτρινάκη
Η Σοφία ανήκει στην οικογένεια και μας έδωσε φωτογραφίες από το αρχείο της.


Πέτρος Γαστεράτος
Επίσημο μέλος της cwa, με πληθώρα ικανοτήτων και full-time (κι βάλε) απασχόληση για το Κερκυραϊκό Πάσχα με έμφαση στην ανάπτυξη της εφαρμογής android.


Σταμάτης Μέξας
Επίσημo μέλος της cwa, με super-ικανότητες στα τα πολλά πολλά δεδομένα που συλλέξαμε και καταλογοποιήσαμε.


Δήμητρα Καρύδη
Η Δήμητρα Καρύδη ανήκει στην οικογένεια και είναι μόνιμος εξωτερικός συνεργάτης επί νομικών θεμάτων της cwa.


Μαρία Δουκάκη
Φιλη, Κερκυραία εξ' αποστάσεως, social media & tech lover, μας έδωσε φωτογραφίες απο το αρχείο της.


Άννα Γρατσάνη
Η Άννα είναι στη cwa από τα πρώτα κιόλας βήματα της εταιρίας και εκτός από υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων είχε και τη συνολική εποπτεία του περιεχομένου για το Κερκυραϊκό Πάσχα.


Παναγιώτης Γρατσάνης
Ο Παναγιώτης είναι ιδρυτικό μέλος της cwa και στο έργο αυτό συνείσφερε πάμπολλες ώρες για τη συλλογή και καταλογοποίηση των δεδομένων, τη φωτογράφιση αλλά και ένα σωρό ακόμα δραστηριότητες που ήταν απαραίτητες για να υλοποιηθεί το Κερκυραϊκό Πάσχα και η εφαρμογή.


Γιάννης Καρύδης
Ο Γιάννης είναι συν-ιδρυτής & διαχειριστής της cwa και στο έργο αυτό συνείσφερε στην διαδικτυακή πλατφόρμα, corfueaster.gr του Κερκυραϊκού Πάσχα.


Εικόνες από την ιστοσελίδα http://www.freeimages.co.uk/ και http://www.stockfreeimages.com/ έχουν επίσης χρησιμοποιηθεί.